Η PAESE είναι μια ιταλική λέξη που σημαίνει » γη ».  Η γη της ομορφιάς για ανθρώπους όλων των τύπων δέρματος. Είναι μία μάρκα που μπορεί να υπερηφανεύεται για την υψηλή ποιότητα και την ευρεία ποικιλία χρωμάτων των προϊόντων, τις καινοτόμες φόρμουλες και τις ελκυστικές συσκευασίες.
Η διαδικασία παραγωγής της PAESE επιτρέπει την επιλογή των καλύτερων συστατικών όχι μόνο για τη λειτουργικότητά τους αλλά και για τις θρεπτικές τους ιδιότητες. Τα βασικά πλεονεκτήματα της PAESE είναι η συχνή βελτίωση και επέκταση της γκάμας προϊόντων. Τα καλλυντικά δημιουργούνται με βάση φυσικά, θρεπτικά συστατικά. Η φόρμουλά τους περιέχει σύμπλεγμα βιταμινών, έλαια, κεριά, μέταλλα και φυσικά φίλτρα υπεριώδους ακτινοβολίας.
Τα καλλυντικά PAESE είναι γνωστά στους επαγγελματίες παγκοσμίως. Η σειρά προϊόντων περιλαμβάνει ποικιλόχρωμα προϊόντα μακιγιάζ όπως foundations, πούδρες, σκιές ματιών, κραγιόν, lip gloss, ρουζ, concealers κλπ.
Η PAESE διαθέτει επίσης μια επαγγελματική σειρά προϊόντων περιποίησης προσώπου, όπως micellar sollution, φυσικά έλαια και ορό υαλουρονικού οξέος.